Početna | Kontakt
Šta je Theta isceljivanje | Vianna Stibal | THInK | Theta seminari | Kalendar seminara | Instruktori | Praktičari | Knjiga/CD | Obaveštenja
 


Knjiga/CD


Knjiga Tehnika kopanja
prijevod na hrvatskiautorica: Vianna Stibal
meki uvez, šivano;
format 23 x 15,5 cm; 125 str.;
cijena 188,00(25 eura) kn plus poštarina

U ovoj knjizi, neophodnoj za svakog studenta Theta iscjeljivanja, naučit ćete:

- pet najvažnijih koraka u kopanju kako bismo osvijestili vjerovanja

- kako identificirati temeljna vjerovanja i 10 različitih pristupa za njihovu promjenu

- kada je prikladno izbrisati vjerovanje, a kada ga treba iskoristiti kao odskočnu dasku za pozitivnu promjenu

- česte greške pri kopanju i kako ih izbjeći u svojoj praksi

 

 

 

Kontakt osobe za narudžbu:

Za HRVATSKU:

Tea Barić

info@thetaway.com

(+385) 091 610 9503

Za SRBIJU:

Olgica

olgicacirilovic@gmail.com

(+381) 69 222 6056

 


 

Knjiga Na krilima molitve
prevod na hrvatskiNovo!
Autori: Vianna i Guy Stibal
Format: 21,5 x 13,5 cm; meki povez, šiveno;307 str.
Cijena: 30 eura + poštarina

Theta isceljivanje dotaklo je živote mnogih ljudi, ali malo ko zna za ljubavnu priču koja je dovela do stvaranja ove tehnike. To je istinita životna priča o svetom zajedništvu duša, o putovanju kroz radosti i boli srca sa kojima su se Vianna i Guy suočavali i koji su ih doveli do stvaranja ovog isceliteljskog modaliteta što doprinosi i njihovom ličnom rastu u mnogim područjima njihovih života.

Ova priča je posvećena svima onima koji još uvek imaju hrabrosti da poveruju da ljubav između dve duše može da traje večno.

Knjigu možete da naručite pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

Knjiga Pronađite svoju srodnu dušu
prevod na hrvatskiAutorica: Vianna Stibal
Format:
23 x 15,5 cm; povez, šiveno; 195 str.
Cena: -

Srodne duše nije teško pronaći. Kompatibilna srodna duša će se usklađivati zajedno s vama kroz život. Vi ćete se usklađivati s njom, s malo ili bez teškoća.

Mnogi od nas su rođeni na ovom svetu sa osećajem i znanjem o tome kako bismo se trebali osećati i kako je to kada nas voli druga osoba, ali nam nedostaju osećaji i znanje kako da ispunimo tu želju za ljubavlju na najuzvišeniji i najbolji način. Sadržaj ove knjige je namenjen onima koji su duhom romantičari, koji nisu izgubili veru da tamo negde postoji neko ko oseća božansko razumevanje za njih, onima koji veruju da se dvoje ljudi sjedinjuju da bi ispunili božanski plan koji će doprineti uzvišenijoj svrsi.

Ova knjiga istražuje:
• sedam nivoa ljubavi
• sedam vrsta srodnih duša
• kako da utvrdite koju vrstu srodne duše vi želite
• različite faze potrage za srodnom dušom
• rad na verovanju kod srodnih duša, teme kao što su seks i stvaranje slike o sebi
• kako da otpustite svoju energetsku venčanost za prošlu vezu …
i još mnogo toga.

Na temelju Vianninog vlastitog iskustva u pronalaženju njene srodne duše, ova će vam knjiga ponovo vratiti veru u pravu ljubav i objasniti kako, koristeći tehniku Theta iscjeljivanja® možete svoju najkompatibilniju srodnu dušu da prizovete u svoj život.

Knjiga se deli svim polaznicima seminara Srodne duše, kao deo radnog materijala a možete je naručiti i pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

Knjiga Sedam nivoa postojanja
prevod na hrvatskiAutor: Vianna Stibal
Format:
23 x 15,5 cm; meki povez, šiveno; 262 str.
Cena: 35,00 eura plus poštarina

Knjiga SEDAM NIVOA POSTOJANJA sadrži osam poglavlja u kojima su objašnjene vežbe koje se koriste u Theta isceljivanju.

U prvom poglavlju Vianna daje kratak pregled sedam nivoa i kako da ih koristimo i naglašava da postoji tanak veo koji deli nivoe jedan od drugoga.

Drugo poglavlje posvećeno je univerzumu i onom nepoznatom drugom svetu kao i multidimenzionalnim aspektima energije Svega što jeste.

Treće poglavlje se odnosi na zakone Šestog nivoa i na vrline potrebne da se zakonima upravlja.

U četvrtom poglavlju susrećemo se sa bićima s Petog nivoa, to jest Uzašlim majstorima - prosvetljenim učiteljima koji nam prenose poruke Stvoriteljeve bezuslovne ljubavi i saosećajnosti.

U petom poglavlju dočekuju nas naši preci sa svojim vrlinama koje uz pomoć DNK i Theta vežbi možemo u sebi i sami da uvećamo.

Šesto poglavlje opisuje život čoveka i životinja na Zemlji kao i njihov uzajamni uticaj. Čitalac saznaje kako da uspostavi dublji odnos sa svetom životinja i kako da uskladi njihove vibracije sa svojima.

Sedmo poglavlje otkriva nam kako da komuniciramo s čudesnim svetom biljaka i vila.

Osmo poglavlje je gigantska riznica sećanja Majke Zemlje – ovde nas svojim bljeskovima očaravaju isceliteljske energije dragog kamenja - rubina, kvarca, smaragda, dijamanta i drugih kristala.

U Dodatku saznajemo o pet koraka rada na verovanju i o osam načinima kopanja.

Knjiga se deli svim polaznicima seminara Sedam nivoa postojanja, kao deo radnog materijala a možete je naručiti i pouzećem na telefon +381692226056.

 


 


Knjiga Theta isceljivanje
Prevod na srpski jezikAutorka: Vajana Stajbal
Format: 28 x 20 cm; 276 str.
meki povez, šiveno
Cena: 30 eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

U ovoj knjizi autorka Vajana Stajbal (Vianna Stibal) otkriva jednu od najmoćnijih tehnika energetskog isceljivanja ikad izloženu u pisanom tekstu: Theta isceljivanje.

Theta isceljivanje je meditativni proces koji donosi fizičko, psihološko i duhovno isceljenje kroz usredsređenu molitvu Stvoritelju.

Ova knjiga je spoj prošlih delaIdi gore i traži Boga, Idi gore i radi s BogomPriručnika za Napredni DNK2 seminar kao i novih informacija koje su se razvile otkako su ta tri dela napisana. Knjiga sadrži 32 poglavlja u kojima su prikazane tehnike intuitivnog očitavanja i isceljivanja, rada na verovanjima i osećajima, DNK aktivacije, zamene gene i još mnogo toga potkrepljeno primerima iz stvarne prakse. Pojašnjeno je sedam nivoa postojanja koji pružaju uvid u razumevanje kako i zašto svet deluje na telesnim i duhovnim nivoima i kako se to odnosi na čoveka.

Jedan deo knjige posvećen je razvoju Dece novog doba i tome sa kakvom vrstom izazova i problema se ta deca susreću u mlađem uzrastu. Knjiga donosi i svedočanstva onih kojima je Theta isceljivanje zaista promenilo život.

Postupci Theta isceljivanja nisu ograničeni ni za jedno životno doba, pol, rasu, boju kože, veru ili religiju. Svako ko ima čistu veru u Boga ili u Stvaralačku energiju može da koristi ovu tehniku.

Knjiga se deli svim polaznicima Osnovnog DNK seminara kao deo radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

Knjiga - Napredno Theta isceljivanje
prevod na srpski jezik

Autorka: Vajana Stajbal
Format: 24 x 16,5 cm; 334 str. 
meki uvez, šiveno
Cena: 35 Eura - dinaraska protivvrednost + poštarina

Knjiga Napredno Theta isceljivanje prati knjige Theta isceljivanje i Theta isceljivanje - Bolesti i poremećaji.

Napredno Theta isceljivanje ne sadrži početničke postupke koji su objašnjeni korak po korak u knjizi Theta isceljivanje. Potrebno je najpre razueti te postupke da biste se mogli u potpunosti služiti ovom knjigom. Napredno Theta isceljivanje daje čitaocu detaljnija uputstva za Rad na verovanjima i osećajima kao iKopanje, zatim pruža dodatni uvid u nivoe postojanja i nudi listu verovanja koja pomažu telesnom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom razvoju. Ovaj rukopis usredsređen je na iskustva proizašla iz hiljade tretmana tokom Rada na verovanjima. Neka to znanje bude dar onim hrabrim dušama koje su se usudile poverovati.

Knjiga se deli svim polaznicima Naprednog DNK seminara kao deo radnog materijala a možete je naručiti i pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

Knjiga - Theta ritmom do savršene težine
prevod na hrvatski

Autorka: Vianna Stibal
Format: 21,5 x 13,5 cm; meki uvez, šivano; 161 str.
Cena: 25 Eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

Ova knjiga govori o pronalaženju istinskog ritma za vaše tijelo, um i duh dok se povezujete sa svojom unutarnjom ljepotom i ljubavlju prema sebi.

U knjizi Vianna pokazuje kako koristiti Theta iscjeljivanje za pomoć u skidanju kilograma i kako steći snažno, zdravo i prekrasno tijelo koje ćete voljeti. Koristeći tehnike iz ove knjige, moći ćete:

- odabrati prave namirnice i dodatke prehrani koji će nahraniti vaše tijelo te ćete moći uživati u hrani koju volite bez osjećaja krivnje

- navesti svoje tijelo da misli kako vježba dok vi slušate glazbu i opuštate se

- promijeniti vjerovanja koja vam ne koriste u korisna i produktivna vjerovanja koja će vam dozvoliti da otpustite višak težine.

Stoga zaboravite na brojanje kalorija i osjećaj krivnje, a pozdravite osjećaj ugode u vlastitom tijelu i pronalaženje unutarnjeg mira i sreće!

Knjiga se dijeli svim polaznicima tečaja Theta ritmom do savršene težine kao dio radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon na telefon +381692226056.

 


 

Knjiga Theta Iscjeljivanje - Bolesti i poremećaji
prevod na hrvatskiAutorka: Vianna Stibal
Format:
24 x 16,5 cm; meki uvez, šivano; 416 str.
Cena:
35 Eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

Ovaj opsežan vodic za otpuštanje bolesti iz intuitivne perspektive nadogradnja je na knjige Theta iscjeljivanje® i Napredno theta iscjeljivanje i odlican alat za one koji su vec upoznati s osnovnim koracima Theta iscjeljivanja®. Knjiga Theta iscjeljivanje® – Bolesti i poremecaji sadrži programe, sustave vjerovanja, intuitivne uvide, iscjeljivanja i dodatke prehrani za koje je Vianna uvidjela da djeluju kod odredenih bolesti i poremecaja iz svog iskustva s preko 47,000 tretmana na klijentima. Ova knjiga sadrži dugacak popis bolesti poredanih po abecedi i otvara put prema revolucionarnom načinu iscjeljivanja.

 

Knjiga se deli svim polaznicima tečaja Bolesti i poremećaji kao deo radnog materijala, a možete je naručiti i pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

CD Vajana Stajbal - Manifestovanje sa Sedmog nivoa
Meditacija za stvaranje izobilja
Prevod na srpski jezik

 

Cena: 20 Eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

Ovo je CD koji inače dobijaju polaznici tečaja Manifestovanje i izobilje.

Sadrži dve vođene meditacije koje vas upućuju kako da dođete do Sedmog nivoa postojanja i manifestujete ono što želite u svom životu.

CD možete naručiti pouzećem na telefon +381692226056.

 

 

 

 


 

CD - Meditacija za praktičare i učitelje
prevod na hrvatski jezik

Trajanje: 25 minuta
Cena: 12 Eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

Na ovom CD-u Vianna će podeliti sa vama svoje tajne o uspešnoj praksi u intuitivnim očitavanjima, isceljivanjima i seminarima.

CD se sastoji od 2 meditacije: Kako manifestovati klijente i studente i kako poboljšati intuitivna očitavanja i seminare.

 

 CD možete naručiti pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

CD – Sedam nivoa postojanja i manifestovanje srodne duše
prevod na hrvatski

Trajanje: 20 min
Cena: 12 Eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

Ovo je vrlo poseban CD jer vam daje vođstvo koje vam trebate pri manifestovanju zdravlja, srodne duše ili bilo čega drugog što vam srce želi u samo nekoliko kratkih minuta meditacije.

Vianna će vas voditi kroz nekoliko različitih tehnika koje su nežne i lako razumljive, a istovremeno pokazuju vašoj podsvesti kako da postigne to što želi.

CD možete naručiti pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

DVD Vianna Stibal – Kopanje i Rad na verovanjima
prevod na hrvatski

Autorka: Vianna Stibal
Cena: 23 Eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

Theta Iscjeljivanje®, tehnika koju je utemeljila Vianna Stibal, poznata je po metodama Kopanja i Rada na osećajima. U ovom DVD-u Vianna detaljno pokazuje nekoliko načina na koje možemo primijeniti tehniku kopanja u različitim situacijama i tako uneti moćne promene u svoj život.

DVD možete naručiti pouzećem na telefon +381692226056.

 


 

DVD Vianna Stibal – Prosvetljenje
prevod na hrvatski

Cena: 20 Eura (dinarska protivvrednost) + poštarina

Na ovom DVD-u Prosveljenje Vianna će objasniti svoja lična mišljenja i gledišta o theta moždanim valovima i zašto su oni toliko korisni za Theta isceljivanje® kao isceliteljsku tehniku ili pak samo za povezivanje sa Stvoriteljem svega što jeste. 

Između ostalog Vianna govori o saosećanju za druge kao tajni uspeha kod manifestovanja i o prosvjetljenju.

Ova radionica snimana je uživo u martu 2011. u Shivananda Ashramu.

DVD možete naručiti pouzećem na telefon +381692226056.

 


vrh strane ]

 


Akcijska ponuda:
CD/DVD, KNJIGETheta isceljivanje
Uvod u izuzetnu tehniku energetskog isceljivanja


 

 

  Copyright Theta Healing® Serbia 2016.
  design www.sd-design-studio.com